ΑρχικήΤρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

 

Αποστολή προϊόντων

    Η αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες έως τις 10:00 ετοιμάζονται έτσι ώστε να είναι δυνατή η παράδοσή τους εντός των επόμενων 24 ωρών.

  Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αποστέλλονται την προσεχή Δευτέρα για να τις παραλάβετε την Τρίτη.

  Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης διαφέρει. Δείτε τις περιοχές που χαρακτηρίζονται από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (ACS), ως δυσπρόσιτες (χερσαίοι προορισμοί) και τις ημέρες παράδοσης, στις «διευκρινήσεις και επεξηγήσεις» στο αρχείο excel. Επίσης, για τις μεταφορές στα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο απαιτούνται 48 ώρες.

Πληροφορίες Αποστολών

 

Κόστος Μεταφοράς

Κόστος Αντικαταβολής

Κόστος Πιστωτικής Κάρτας

Κόστος PayPal

Παράδοση την επόμενη εργάσιμη

Παραγγελία 0-58,99€
Κόστος 4,00€

Για παραγγελία από 58,99e και άνω ΔΩΡΕΑΝ

2,46€

 

ΔΩΡΕΑΝ

 

ΔΩΡΕΑΝ

  Παράδοση την επόμενη εργάσιμη: Οποιαδήποτε παραγγελία μπει έως τις 10.00, την επόμενη εργάσιμη έως τις 20.00 είναι στην πόρτα σας! Οι παραγγελίες της Παρασκευής έως τις 10.00, παραδίδονται την επόμενη Δευτέρα έως τις 20.00 Οι Παραγγελίες της Παρασκευής μετά τις 14.00, καθώς και του Σαββάτου και της Κυριακής, παραδίδονται την επόμενη Τρίτη έως τις 20.00

 

Έξοδα Αποστολής

  Για αγορές άνω των 59,00€, η αποστολή γίνεται δωρεάν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

  Για αγορές κάτω των 59,00€ η επιβάρυνση για αποστολή είναι 4,00€ για ολόκληρη την Ελλάδα ανεξαρτήτως βάρους.

  Η επιπλέον χρέωση, εφόσον υπάρχει, προστίθεται στο συνολικό κόστος και την βλέπετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.